The Dukes2-RRC1 (22-22)

9 januari 2011

Na vele malen uitstel, dwaling van de Bond was die daar eindelijk de wedstrijd voor de beker.
Na een week van goeie training en hoge opkomst was het zover onze tweede wedstrijd na de winter. Na de misstap tegen RC te Werve was iedereen extra hongerig om dit foutje weg te werken en dit was goed zichtbaar in het veld, vanaf het begin waren de spelers scherp en zagen we een mooie aanval waar heel het team in betrokken was en eindigde in een score. De tegenstander geschrokken ging meer op het fysieke spelen, waar onze jongens goed mee omgingen en ze met gelijke munt terugbetaalde, wat wel eindigde in een gele kaart waar Maffia de dupe van was en helaas na ingevallen te zijn binnen 10 minuten weer langs de kant stond. Ik wil de complimenten nog naar Jos uit laten gaan, een nieuwe speler die door hard te werken op de training zijn eerste wedstrijd gelijk een basis plaats wist af te dwingen en deze ook naar verwachting heeft volbracht. Ook wil ik Mark, Doesie en Maffia nog noemen als spelers die door hard te werken doorgegroeid zijn naar selectie spelers. En vooral niet vergeten onze supporter die het volgens mij wel erg koud had.

Met Vriendelijke Groet.
Arnold de Jong