13feb/11Off

Rotterdamse RC2 – Emma RC (17-71)

Wij moesten tegen Emma RC spelen.
Hadden we tegen Gouda, die onderaan stond, veel reserves (8) en veel ervaring. Tegen Emma ontbrak de ervaring (oa Joop; Roland; Rik van Riet; Daan etc) maar werd ruimschoots gecompenseerd door 3 nwe jongens die één training hadden ondergaan.
Ze deden het zeer verdienstelijk. Ook was er een fransman die een potje mee wilde ballen, een potentiële speler voor het 1ste als hij conditie heeft..

Wij verloren met de zelfde cijfers als Emma won 17 - 71.
De eerste helft waren we duidelijk ritme aan het zoeken. Wij (lees Bjorn) scoorde de eerste try waardoor Emma even van slag van was waar wij helaas niet van profiteerden. Door slechte verdedigende looplijnen en slechte tackles kon Emma weer terug komen in hun spel.
De 2e helft herstelden wij en werd het een echte wedstrijd met helaas een te grote uitslag.

Gearchiveerd onder: RRC2, Senioren Laat een reactie achter