Rotterdamse Rugby Club
5okt/19Off

Rotterdames boeken mooie winst op RUS

Photocredit: Mirre Welboren

Waar we vorige week nog last hadden van de hitte stonden we afgelopen zondag in de regen. 80 minuten lang, striemende regen. 

In het begin van de wedstrijd moesten beide kanten wennen aan deze zelfde regen en de gladde bal. Het beloofde echter vanaf het fluitsignaal een leuke wedstrijd te worden tussen twee partijen die erg aan elkaar gewaagd waren. Een sterke scrum van beide kanten, goede acties van de voorwaartsen en over en weer mooie acties in de lijn zorgden voor een leuke wedstrijd voor onze toeschouwers die zelfs in zulk weer komen kijken (waarvoor dank!). 

Na 20 minuten werd door Anna Zoë, onze speedy op de wing, de eerste try gedrukt. Daarna volgden tries over en weer waardoor we bij de rust met 3 tries tegen 2 voorstonden. Direct na rust drukte onze nieuwe aanwinst Jasmin haar eerste try ooit (zumba!). Daarna kwam RUS erg sterk in de wedstrijd, waardoor wij echt moesten vechten voor iedere meter. Gelukkig kregen wij daarbij hulp van Mona, terug van veel te lang geblesseerd geweest (en die ook nog een trydrukte tegen het eind)! 

Na wat leek bijna 2 uur rugbyen klonk het fluitsignaal: Rotterdames pakten de eerste winst van het seizoen tegen RUS, maar we kregen het absoluut niet cadeau. 

Via deze weg willen wij de dames van RUS bedanken voor een hele leuke en sportieve wedstrijd, wij hebben genoten!

Eindstand: 37-20

WOTM: Jasmin en Mona

Volgende wedstrijd: Eindhoven Lions - Rotterdames 13 oktober, 15:00 

Wedstrijdverslag: Agathe

Voor foto’s Mirre zie Facebook Rugbyclicks

Reacties (0) Trackbacks (0)

Onze excuses, het reactie formulieren is op dit moment uitgeschakeld

Trackbacks zijn uitgeschakeld.

Login