10mrt/11Off

Rotterdam verliest bekerduel van Ascrum (19-39)

verslag: Arnold de Jong
Jammer,jammer maar de aspiraties om de beker op woensdagavond  te winnen zijn  naar het nieuwe seizoen verwezen.

In de spannende wedstrijd tegen Ascrum moesten wij buigen voor hun spelinzicht, zij wisten onze foutjes af te straffen door middel  van goeie kicks, waardoor zij op onze helft konden spelen en eigenlijk door onze eigen mis tackles en verdedigende opstelling  door konden breken en scoren. Het grote pluspunt was dat wij toch grote perioden goed spel op de mat legde, maar daar eigenlijk weer van schrokken en daardoor een fout werd gemaakt. Wat ons als trainers en als club een geweldig groot plezier doet was de grote opkomst van spelers die wilde spelen, en ook spelers die na hun avond bezigheden toch de weg naar de club hebben gevonden om de jongens extra support te geven. Ik wil zeker niet de mannen vergeten die net zijn begonnen te spelen voor Rotterdam en in zo`n wedstrijd als gisteravond hun eerste try wisten te scoren door (gewoon) rechtdoor te lopen. Laten we nu de focus weer naar de competitie verleggen  en  zondag Oemoemenoe  en het Engelse team ontvangen. De vele  goede dingen uit  de afgelopen wedstrijd halen en deze in de wedstrijd  van Zondag weer toepassen.

Gearchiveerd onder: RRC1, Senioren Laat een reactie achter