Rotterdamse Rugby Club
13nov/17Off

Programma/Uitslagen

Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. Aan iedereen die heeft geholpen om dit een mooi en onvergetelijk dag te maken mijn dank.Leen en z’n dochter waren zeer onder de indruk en ik hoop dat nu veel van de Old Boys die we in jaren niet gezien heeft weet nu de weg om vaker te komen.
  Luke Rumsey
  President RRC

 2. Goede dag Luke,
  Vandaag had ik eventjes contact met mijn zoon, Guido Kerpel, die al heel veel jaren in Canada woont en op mijn vraag wat wil je graag voor de Kerst hebben, zei hij een oranje/groen rugby shirt zoals Martijn en ik altijd droegen als we naar Rugby gingen.
  Mijn vraag aan jou is: kun je mij vertellen hoe ik aan zo’n shirt kan komen?
  Alvast heel heel dank.
  Vriendelijke groet,
  Trees Kerpel-Berkelaar


Trackbacks zijn uitgeschakeld.

Login