12jan/20Off

Geen best begin van 2020 voor de RRC

De eerste zondag na de winterstop is er een om heel snel te vergeten. Alle senioren teams kwamen vandaag in actie maar louter nederlagen waren ons deel. Onze dames hielden de eer nog enigszins hoog met een nipte nederlaag in Utrecht bij de studenten van RUS. RRC 1, 2 en 3 daarentegen kregen flinke nederlagen te verwerken.

RRC 1 speelde als enige een thuiswedstrijd en het was moeilijk te geloven dat dit bijna hetzelfde team was dat vlak voor de winterstop een prachtige overwinning in en tegen Castricum wist te boeken want vandaag was het machteloos en ongeïnspireerd tegen RC Delft. Rotterdam wist welgeteld 2 x in de buurt van de vijandelijke trylijn te komen en dat waren de Rotterdamse wapenfeiten wel zo'n beetje. Dan maak je natuurlijk nergens aanspraak op en was er op de Delftse overwinning niets af te dingen.

Eindstand RRC 1 - RC Delft 1: 7-31
(try: Collin / Conversie: Collin)

Foto's RRC 1 - RC Delft