Ereleden

Erelid

Gouden speld in dezelfde uitvoering als de Zilveren onderscheiding. Het Erelidmaatschap is de allerhoogste onderscheiding die de Rotterdamse Rugby Club kent. Op voordracht van de leden dragen deze de kandidaat aan de Algemene Vergadering voor. Toekenning kan namelijk uitsluitend geschieden door de ALV als zijnde het hoogste gezagsorgaan van de RRC met instemming van 2/3 meerderheid van de Vergadering. Toekenning door de ALV aan iemand die zich lange tijd heeft ingespannen en opvallende prestaties voor de RRC of rugby in zijn algemeenheid heeft verricht.

Lid van verdienste

Zilveren speld met rugbybal. Toekenning door het bestuur aan iemand die zich lange tijd heeft ingespannen en opvallende prestaties voor de RRC heeft verricht.

Ereleden RRC

• Willem Lathouwers