Turven (U8) 2009 – Heden

Teammanager: Jula Grimbilas
julagrimbilas@gmail.com

Trainingstijden:
De Turven (U8), geboortejaar 2009 en 2010 trainen donderdagavond van 18.30 tot 19.45 uur.
De Ketelbinkies (U6), geboortejaar 2011 – heden trainen donderdagavond van 18.30 tot 19.45 uur.

Zorg dat je een kwartier van tevoren op het veld aanwezig bent zodat we op tijd met de trainingen kunnen beginnen.

Competitie:
De Turven spelen regelmatig een toernooi op zaterdag. Naast georganiseerde toernooien door verscheidene clubs wordt er in regio West op roulatiebasis mini toernooitjes gespeeld. Hierbij wordt getracht alle clubs minstens 1 maal tegen elkaar te laten spelen. Dit alles met de bedoeling om een zo divers mogelijk programma aan de kinderen te bieden. Tevens vinden er 3 bondsdagen vanuit de Nederlandse Rugbybond plaats.