Benjamins (U10) 2008 – 2009

nedelkoveselinovic@gmail.com

Hoofdtrainer dinsdag: Ernst Visser
visserew@gmail.com

Trainers: Pierre van Elswijk, Frank Hameka, Olaf Jacobs, Eduardo Meza en Ernst Visser

Teammanagers: Jula Grimbilas en Jan van de Ree
julagrimbilas@gmail.com en j.vanderee@yahoo.com

Trainingstijden:
De Benjamins, geboortejaar 2008 en 2009 trainen dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur.
Zorg dat je een kwartier van tevoren op het veld aanwezig bent zodat we op tijd met de trainingen kunnen beginnen.

Competitie
De Benjamins spelen elke zaterdag wedstrijden. Naast georganiseerde toernooien door verscheidene clubs wordt er in regio West op roulatiebasis mini toernooitjes gespeeld. Hierbij wordt getracht alle clubs minstens 1 maal tegen elkaar te laten spelen. Dit alles met de bedoeling om een zo divers mogelijk programma aan de kinderen te bieden. Tevens vinden er 3 bondsdagen vanuit de Nederlandse Rugbybond plaats.

Agenda Benjamins (PDF bestand)