Sponsorcommissie

Mijn naam is Emma van Hattem, 25 jaar oud en dit wordt mijn zesde seizoen bij de Rotterdamse Rugby Club. Aankomend seizoen ben ik voor het derde jaar captain van het damesteam, iets wat ik met veel plezier doe. Op het veld ben ik scrumhalf, een positie waar ik alles in kwijt kan. Ik heb hart voor de club en door mijn passie sta ik ook altijd naast het veld voor iedereen klaar.   Ik ben bijna afgestudeerd aan Leisure Management en in 2014 heb ik een sponsorplan voor deze opleiding geschreven. Dit plan is gemaakt voor RRC en ik kan niet wachten om hier eindelijk mee aan de slag te gaan!

Mijn naam is Sebastian Garland, 26 jaar oud en dit is mijn negende seizoen binnen de Rotterdamse Rugby Club. Na twee jaar captain te zijn geweest van het tweede team heb ik dit jaar de overstap gemaakt naar het eerste, in de hoop mij verder te ontwikkelen. Vanwege de diversiteit is mijn favoriete positie op het veld de nummer8. In het dagelijks leven ben ik actief als productieleider bij een producent van hydraulische remmen in Rotterdam, deze worden toegepast bij het remmen van windmolens. Door lid te worden van de sponsorcommissie wil ik bijdragen in de verdere ontwikkeling en groei van de club zodat het een financieel stabiele toekomst tegemoet gaat.

Mijn naam is Mike Kessler, ik ben 30 jaar oud en ik begin nu aan mijn tweede seizoen bij de Rotterdamse Rugby Club. Als captain en flyhalf van het derde herenteam houd ik mij voornamelijk bezig met de organisatie van het spel en het team. In het dagelijks leven ben ik hogeschooldocent psychologie en psychiatrie, na een aantal jaar als psycholoog te hebben gewerkt. Sinds de eerste dag dat ik voet binnen heb gezet bij de club heb ik mij zeer welkom gevoeld, wat omgekeerd heeft gezorgd voor een groot gevoel van betrokkenheid voor en bij de club. Ik ben om exact die reden dan ook lid geworden van de sponsorcommissie. Ik hoop op verschillende manieren concreet bij te kunnen dragen aan de financiële doelen van zowel de teams als de club in haar geheel.

Ik ben Mona zum Felde, 25 jaar oud en ik sta op het punt om te beginnen met mijn Master in Urbanisme aan de TU Delft. Ik ben lid bij het RRC damesteam sinds ik twee jaar geleden van Duitsland naar Rotterdam ben verhuisd. Mijn positie binnen het veld is die van flanker en naast het veld ben ik co-verantwoordelijk voor de interne financiën van het damesteam. Toen ik mij voor het eerst meldde bij de Rotterdamse Rugby Club werd ik zeer warm en hartelijk ontvangen, wat mijn aankomst in Nederland veel gemakkelijker maakte. Met mijn deelname aan de sponsorcommissie hoop ik iets terug te kunnen doen voor de club, haar leden en bij te kunnen dragen aan de groei van de club.

Binnenkort meer info op deze pagina over de diverse mogelijkheden maar als u nu al vragen heeft kunt u een mail sturen naar sponsorcommissie@rotterdamserugbyclub.nl