Donaties

Sponsoractie Hit Shields voor alle teams:

Voor en door de club

De Rotterdamse Rugby Club groeit met iedere dag, van jong tot oud blijven er nieuwe leden binnenstromen. Dat is heel positief voor onze club, die een steeds grotere positie in rugbyend Nederland inneemt. De toestroom van nieuwe leden betekent dat we steeds meer materialen nodig hebben zodat al deze leden goed kunnen trainen. De materialen waar de club nu over beschikt zijn al een hele tijd in ons bezit en de meeste zijn toe aan vervanging. Als club kijken wij samen naar de toekomst en zullen wij samen moeten werken om alle leden de best mogelijke training aan te kunnen bieden. Om dit te bewerkstelligen proberen wij via deze weg gezamenlijk voor nieuwe materialen te zorgen.

Helpt u onze club mee? U kunt een financiële bijdrage leveren door middel van het storten op onze rekening via Ideal (zie onder dit bericht). Indien u liever anoniem wil blijven kunt u ook alleen het bedrag invullen. De actuele stand van deze sponsoractie wordt in ons clubhuis bijgehouden.

Indien u vragen heeft over deze actie of over andere sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie: sponsorcommissie@rotterdamserugbyclub.nl

Bedankt namens de gehele club en de sponsorcommissie,

Mona zum Felde, Emma van Hattem, Sebas Garland en Mike Kessler

Doe hier je donatie !!