Club van 75

Zoals u allemaal weet is onze mooie rugbyclub opgericht in 1940 als stil verzet tegen de Duitsers.

Dit betekend dat we dit jaar alweer 75 jaar bestaan. Het jaar 2015 zal daarom in het teken staan van het 75-jarig jubileum van de Rotterdamse Rugby Club.
In dit kader is ook de club van 75 opgericht. De club van 75 is bedoeld voor spelers, trainers, (oud-)leden en andere vrienden van RRC die onze vereniging een warm hart toedragen.
Vanuit de club van 75 kan er een mooi jubileumjaar gevierd worden en in de toekomst andere activiteiten of aankopen gefinancieerd worden.

De spelregels zijn als volgt.

- Iedereen die lid wilt worden van de club van 75 betaald elk jaar 75 euro tot wederopzegging.

- In ruil hiervoor komt er een groot bord te hangen met daarop de namen van de leden van de club van 75.

- Je kan als individu lid worden maar ook als familie, team of vriendengroep.

- Elk jaar komt de club van 75 bij elkaar om te stemmen over de bestemming van het opgehaalde geld.

Dus draag je de club een warm hart toe en wil je van 2015 een Rotterdams knaljaar maken, wordt dan lid van de club van 75 en meld je aan bij de jubileumcommisie via jubileum@rotterdamserugbyclub.nl

Met ovale groet

Jubileumcommissie