23aug/17Off

Samenwerking ForgingSports en de RRC

Voor komend seizoen hebben wij een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met (sport)fysiotherapie ForgingSports. Fysiotherapeuten Jip Regtop en William Spinhoven zullen elke dinsdag op de club een inloopspreekuur hebben voor geblesseerde RRC spelers, daarnaast kan elke RRC’er binnen 24 uur een afspraak maken op de praktijk van ForgingSports. Ook zullen zij de medische wedstrijdbegeleiding bij het eerste team verzorgen.
Het inloopspreekuur is kosteloos toegankelijk en bedoeld om een snelle 1e diagnose en advies te stellen. Wil je hiervan gebruik maken? Meldt je dan aan door een bericht te sturen naar 06-53294442 of 06-34105208.

Uiteindelijke behandelingen zullen op de praktijk worden uitgevoerd, let hierbij wel op het aantal behandelingen wat vergoed wordt door je zorgverzekering.
Loop je nu al rond met een blessure? Maak dan snel alvast een afspraak zodat je fit aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Binnenkort zullen de fysiotherapeuten op de club zijn, maar maak nu alvast kennis via facebook of instagram