21mei/17Off

RRC 1 redt het niet tegen de Hookers

In de twee wedstrijden waar promotie/degradatie Ere-Eersteklasse op het spel stond bleken de Hookers net een maatje te groot voor de Rotterdamse mannen die beide wedstrijden keihard hebben geknokt voor hun kansen maar helaas hun meerdere moesten erkennen in de Hookers. De 6 jaar Ereklasse ervaring van de Hookers was uiteindelijk doorslaggevend aangezien Rotterdam toch net wat ervaring mist in dit soort wedstrijden. Vooraf was er zeker hoop gezien het feit dat het vorige week in Rotterdam een behoorlijk gelijk opgaand duel was. Dit in tegenstelling tot vandaag waar er bij Rotterdam veel fout ging en de RRC eigenlijk nooit in de wedstrijd kwam. De 30-8 eindstand was dan ook allerminst geflatteerd.

Onze mannen mogen ondanks dat deze missie helaas mislukt is, toch terugkijken op een zeer geslaagd seizoen met heel veel ups en ook zeker wat downs maar deze waren gelukkig zwaar in de minderheid. Volgend seizoen is Rotterdam zeker weer één van de kandidaten om bovenaan te eindigen in de Eerste klasse en daar gaan we dan ook voor natuurlijk.

Mannen, bedankt voor al jullie tackles, rucks, mauls, breaks, scrums, tries, kicks en onvoorwaardelijke inzet dit seizoen en ik weet zeker dat ik namens alle supporters mag zeggen dat we trots op jullie zijn en hebben genoten van (bijna) alle wedstrijden.

Nu maar eens gaan bedenken wat we met al die vrije zondagen gaan doen.  Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst, tot volgend seizoen en voor de dames en heren die volgende week op trip gaan, heel veel plezier.

Foto's René Ladenius

Foto's Wilco Boot