27nov/17Off

Rotterdames verliezen vs sterk spelend Breda

Zondag stond weer een lekker potje rugby tegen de dames uit Breda op het programma. Traditioneel vinden deze wedstrijden plaats onder zeer erbarmelijke weersomstandigheden. Wellicht dat het opvallend milde ons enigszins van de leg heeft gebracht.

Het Rotterdamse vuur werd namelijk pas laat in de wedstrijd aangewakkerd. Hoewel wij in de tiende minuut een juweel van een try drukten, liep Breda relatief eenvoudig uit met 5 try's voor het rustsignaal. Het oogde van onze zijde wat rommelig en onzeker afgewisseld met zeker wel hele degelijke fases.

Maar het grootste gedeelte van de tweede helft waren wij de bovenliggende partij. Er straalde zekerheid van ons af en Breda moest veel vaker in de achteruit. Zij wisten nog maar 2 try's te drukken tegen 1 van onze zijde. Een compleet ander spelbeeld dat de eerste helft. Daar was toch die Rotterdamse veerkracht weer. De eindstand was een teleurstellende 10-37.

We hebben dit seizoen het een en ander moeten incasseren. Zowel qua blessures als verloren wedstrijden. Gelukkig - als wij naar deze ploeg(maten) kijken - hoeven wij ons geen zorgen te maken. Met deze wil en spirit is er een oplossing om het tij te keren. Hard verder blijven werken en trainen. Keihard blijven knokken, want daar zijn wij het beste in.

En dan krijgen de Lady Wasps volgende week van de eerste tot de laatste minuut weer een zware dobber op ons eigen veld. Voor elkaar en met elkaar!

Wedstrijdverslag: Ruben
Woman of the Match: Noah