Bij rugby en in het bijzonder bij de Rotterdamse Rugby Club is iedereen welkom.

Van groot tot klein en van dun tot stevig. Voor ieder postuur is er een geschikte positie in het veld, sterker nog ieder postuur is nodig. Grote stevige mensen voor in de scrum en lichtere snelle personen voor de wing.

Rugby is een fysieke sport. Juist daarom staat discipline hoog in het vaandel. Je luistert goed en zonder weerwoord naar de aanwijzingen van je begeleiders. Beslissingen van de scheidsrechter respecteer je zonder commentaar te leveren. Na de wedstrijd vorm je met je team een erehaag voor de tegenstander en de wedstrijdleiding.

Ook al baal je van nature als je een wedstrijd verliest, een applaus heeft de tegenstander en scheidsrechter altijd verdiend.
Zeker bij de turven, benjamins en mini’s is het van belang dat de kinderen veel lol in het spel hebben. Er wordt dan ook geen competitie gespeeld. Op zaterdag komen een aantal teams op een locatie bijelkaar om een aantal wedstrijden tegen elkaar te spelen.

Regelmatig zijn er bondsdagen zodat je tegen teams uit andere regios speelt. Daarnaast zijn altijd wel toernooien waar een winnaar uit voortkomt. De Rotterdamse Rugby Club is gewend om mee te spelen voor het erepodium. Kom je ons daarbij helpen?

Oudere jeugd speelt competitie en in elke jeugd categorie beschikt de Rotterdamse Rugby Club over een compleet team. Het voordeel hiervan is dat je met de mensen met wie je traint ook wedstrijden speelt en je snel een goede rugbyer kan worden.

Heb je interesse om kennis te komen maken met deze prachtige sport op een zeer leuke vereniging?

Kom gerust een keer langs op trainingsdagen (Jeugd: dinsdag en donderdag / Senioren: woensdag en vrijdag) en train een paar keer vrijblijvend mee.  Je kunt natuurlijk ook contact met ons op nemen en dan bespreken we met je wanneer het een geschikt moment is.

Lid worden:

Lidmaatschappen en contributies

Team Geboortejaar Club contributie Bondsafdracht Totaal
Senioren Spelend lid* >2000 €220,00 €67,00 €287,00
Senioren Recreant** >2000 €140,00 €34,00 €174,00
Colts 2001-2002 €145,00 €50,00 €195,00
Junioren 2003-2004 €145,00 €29,00 €174,00
Cubs 2005-2006 €145,00 €23,00 €168,00
Mini’s 2007-2008 €135,00 €23,00 €158,00
Benjamins 2009-2010 €135,00 €18,00 €153,00
Turven 2011-2012 €135,00 €18,00 €153,00
Guppen <2013 €55,00 €18,00 €73,00
Introductielidmaatschap*** €25,00 €25,00

* Studenten krijgen €25,00 korting (alleen bij Spelend lid, niet bij recreant) op vertoon van een identiteitsbewijs en inschrijfbewijs en van een Nederlandse voltijdsopleiding.
** Recreantenlidmaatschap geeft recht op het spelen van maximaal 6 wedstrijden. Bij tussentijdse aanpassing naar volledig lidmaatschap wordt er €25,- administratiekosten in rekening gebracht
***U kunt zich inschrijven als introducé, dat houdt in dat u € 25,- via pin betaald bij inlevering van het inschrijfformulier en u kunt dan direct meetrainen en eventueel meespelen om te kijken of deze sport u bevalt. In de 6de week geeft u aan of u wilt stoppen. Dit doet u schriftelijk of via de e-mail bij de ledenadministratie (ledenadministratie@rotterdamserugbyclub.nl). Zonder opzegging wordt het introductielidmaatschap automatisch omgezet in een volledig lidmaatschap.
Wij zijn er van overtuigd dat rugby de leukste en mooiste sport is die je kan beoefenen. Daarnaast is de Rotterdamse Rugby Club een van Nederlands leukste verenigingen om te komen rugbyen.

Om lid te worden van de Rotterdamse Rugby Club kan je gebruik maken van het online inschrijfformulier. Daarbij zijn de volgende punten van belang:
• Vul het inschrijfformulier duidelijk en volledig in.
• Je blijft lid totdat je schriftelijk opzegt, dit moet gebeuren voor 1 juni van elk jaar voor
het seizoen daaropvolgend.
• Indien je in het seizoen wilt veranderen van rugbyclub moet u schriftelijk opzeggen bij je
oude club en een inschrijfformulier voor RRC invullen.
• De volledige contributie moet betaald worden bij inschrijvingen tot 31 januari van elk
seizoen, daarna wordt de contributie gehalveerd exclusief de NRB kosten.

Klik hier voor het ischrijfformulier