Lid worden

Wij zijn er van overtuigd dat rugby de leukste en mooiste sport is die je kan beoefenen. Daarnaast is de Rotterdamse Rugby Club een van Nederlands leukste verenigingen om te komen rugbyen.

Bij rugby en in het bijzonder bij de Rotterdamse Rugby Club is iedereen welkom.
Van groot tot klein en van dun tot stevig. Voor ieder postuur is er een geschikte positie in het veld, sterker nog ieder postuur is nodig. Grote stevige mensen voor in de scrum en lichtere snelle personen voor de wing.

Rugby is een fysieke sport. Juist daarom staat discipline hoog in het vaandel. Je luistert goed en zonder weerwoord naar de aanwijzingen van je begeleiders. Beslissingen van de scheidsrechter respecteer je zonder commentaar te leveren. Na de wedstrijd vorm je met je team een erehaag voor de tegenstander en de wedstrijdleiding.

Ook al baal je van nature als je een wedstrijd verliest, een applaus heeft de tegenstander en scheidsrechter altijd verdiend.
Zeker bij de turven, benjamins en mini’s is het van belang dat de kinderen veel lol in het spel hebben. Er wordt dan ook geen competitie gespeeld. Op zaterdag komen een aantal teams op een locatie bijelkaar om een aantal wedstrijden tegen elkaar te spelen.

Regelmatig zijn er bondsdagen zodat je tegen teams uit andere regios speelt. Daarnaast zijn altijd wel toernooien waar een winnaar uit voortkomt. De Rotterdamse Rugby Club is gewend om mee te spelen voor het erepodium. Kom je ons daarbij helpen?

Oudere jeugd speelt competitie en in elke jeugd categorie beschikt de Rotterdamse Rugby Club over een compleet team. Het voordeel hiervan is dat je met de mensen met wie je traint ook wedstrijden speelt en je snel een goede rugbyer kan worden.

Vooral geen lid worden van de Rotterdamse Rugby Club als
• Je niet houd van samenspelen en trainen in een team
• Je ongedisciplineerd bent
• Je een ster waant waar het allemaal omdraait
• Je geen doorzetter bent
• Je niet onverzettelijk bent zoals onze oprichters in 1940

Heb je interesse om kennis te komen maken met deze prachtige sport op een zeer leuke vereniging?

Kom gerust een keer langs op trainingsdagen (Jeugd: dinsdag en donderdag / Senioren: woensdag en vrijdag) en train een paar keer vrijblijvend mee.  Je kunt natuurlijk ook contact met ons op nemen en dan bespreken we met je wanneer het een geschikt moment is.

Lid worden
Om lid te worden van de Rotterdamse Rugby Club kan je gebruik maken van het inschrijfformulier. Daarbij zijn de volgende punten van belang:
• Vul het inschrijfformulier duidelijk en volledig in.
• Lever het formulier in bij de teammanager van het team waarin je wilt gaan spelen.
• Je blijft lid totdat je schriftelijk opzegt, dit moet gebeuren voor 1 juni van elk jaar voor
het seizoen daaropvolgend.
• Indien je in het seizoen wilt veranderen van rugbyclub moet u schriftelijk opzeggen bij je
oude club en een inschrijfformulier voor RRC invullen.
• Je kunt je inschrijven als introducé, dat houdt in dat je € 25,00 betaalt bij
inlevering van het inschrijfformulier (kan alleen direct via pin) en je kan dan 6 weken meetrainen om te kijken of
rugby ook echt iets voor jou is.
• uiterlijk in de 6de week geef je aan of je wilt blijven of niet. Vergeet dit niet want anders wordt je
automatisch volwaardig lid!!. Besluit je te blijven dan krijgt je automatisch een factuur voor het
restant van de contributie. De € 25,00 die al betaald is wordt verrekend met het inschrijfgeld.
• De volledige contributie moet betaald worden bij inschrijvingen tot 31 januari van elk
seizoen, daarna wordt de contributie gehalveerd exclusief de NRB kosten.

Klik hier voor het ischrijfformulier