16jan/110

Sanctus Virgiel V Rotterdamse RC 2 (19-29)

Posted by René Ladenius

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dus begon mijn voorbereiding op donderdag er voor, toen bleek dat er weinig 2e teamspelers hadden getraind en dat de spelers die de laatste tijd in het 2e hadden gespeeld nu meegingen met het 1ste omdat die wel getraind hadden.Van 5 mensen wist ik dat ze zouden komen. Dat betekende dat in minstens 15 mensen moest vinden, want er zijn altijd wel afvallers.Dus 15 mensen sms'en. Van 11 een sms terugkrijgen en die weer beantwoorden. Van de 4 die waarvan ik niets gehoord had nog maar weer een sms sturen. En die beantwoorden. Dat zijn dus al snel 34 sms'jes.Dan vergeet ik mijn grote hulp; the one armed man, mijn hulp en toeverlaat Ever de P. Die mij met vraag en daad bij staat.Tot zover het gezeur.'s Ochtends wordt ik gebeld door de captain:"Hoeveel mensen denk je dat er moeten komen op de verzamel tijd". "Snel geteld denk ik dat er 12 mensen moeten komen": is mijn antwoord en dat gebeurt 10 minuten na de verzamel tijd. Aangekomen hadden we er inderdaad 11, maar ik miste nog een paar mensen die rechtstreeks zouden komen. Uiteindelijk waren we met 14 man. Ik ken de tegenstander goed en ik besloot ook mee te doen omdat iemand die ik wel verwacht had zich verslapen had. Gelukkig werd ik gered door een Thor speler die graag mee wilde doen. Vrigiel was in het begin sterk en scoorde. Ik ken ze dus wist dat uiteindelijk ze op conditie zouden verliezen. Robert was in grote vorm en schopte zijn conversies er allemaal in in de eerste helft. In de 2e helft stokte die machine. We hadden 2 debutanten nl Joël en grote Vincent (dat heeft alles te maken met zijn lichaams lengte, dit in tegenstelling tot; Grote Gijs). Die deden het goed. UIteindelijk wonnen we met 19 - 29.

Gearchiveerd onder: RRC2, Senioren Geen reacties
16jan/110

RCE/PSV V Rotterdamse RC1 (38-5)

Posted by René Ladenius

Helaas werden we verlaat omdat een speler niet op kwam dagen, na herhaaldelijk bellen dan maar langs zijn huis. Maar ook daar was niemand wakker en moesten de jongens zonder maatje naar Eindhoven. Aangekomen omkleden en starten met de voorbereiding van de wedstrijd, helaas merkte we door de te korte tijd alles niet goed doorgenomen kon worden. Terug gekomen in de kleedkamer miste ik het vuur bij de spelers en dit heeft ze tijdens de eerste heft van de wedstrijd opgebroken. Het was niet zo dat de tegenstander met goed fase speel er door heen kon komen maar we maakte teveel fouten en mis tackel's. Gelukkig waren er ook mooie acties die helaas niet in ons voordeel uitpakte, door middel van een goeie teckel man naar de grond tweede man er over heen om de bal te pakken maar helaas mocht de tegenstander de bal vasthouden op de grond waardoor de tegenstander in bal bezit kon blijven. Ook het killen van de bal werd door onze tegenstander perfect uitgevoerd en hadden wij daar geen antwoord op. Ik hoop dat de jongens dit op een positieve manier in het rijtje minder goede ervaringen zetten. We moeten ons zeker troosten met de woorden die ik nu al verschillende keren heb gehoord. Arnold het is een jonge ploeg en als je ze bij elkaar kan houden dan word het een ploeg om rekening mee te houden. Ik hoop dat de spelers dit ook inzien en willen werken aan de verbeterpunten. Het is ook fijn dat onze vaste supporters de weg weer gevonden hebben naar het rugby veld, ik had dit graag willen vieren met een overwinning maar dit is het mooie van een competitie, aanstaande zondag hebben we weer de mogelijkheid om dit recht te trekken.

Met Vriendelijke Groet.
Arnold de Jong